Inspiratie 2018-06-18T11:37:17+00:00

Mijn grote helden en inspiratiebronnen

Alles wat ik gedaan heb en nog steeds doe, of zelfs ‘niet’ doe, komt vanuit een diep innerlijk weten dat alles met alles verbonden is…altijd…en overal.

Mijn eerste held en inspirator was: ‘Jonathan Livingston seagull’: het verhaal van een zeemeeuw in een visionaire film (van 1973) met verbluffende schoonheid en de boodschap: ‘We zijn vrij om onszelf te zijn, ons ware ik te tonen en oprecht te leven hier en nu, en niets of niemand kan ons daar in tegenhouden’

Daarna inspireerden me de oeroude verhalen van de Anunnaki (via opzoekwerk en boeken van in het bijzonder Laurens Gardner), de mythologieën en de sprookjes (mede dankzij het vele opzoekwerk van Joseph Campel) en natuurlijk het leven zelf.

Vanuit een massa aan ervaring en kennis, is ‘De Taladoni’ ontstaan: Dit is een nieuwe inspirerende naam, in een nieuwe tijd, voor iets wat al oeroud is nl.:
‘het groeipad van de moedige mens’.

Later, zonder dat het zichzelf bewust had aangekondigd, groeide dan uit de bestaande praktijk Inanna, huis van licht en schoonheid een nieuw opleidingscentrum: ‘Antaress’

De naam ‘Antaress’ vind je terug bij de grootste en krachtigste sterren die de mens tot nu toe heeft gevonden in de kosmos. Ik heb die naam gekozen omdat ze symbool staat voor een enorme kracht en uitstraling die ons nog lang, heel lang zal overleven.

Daarom is ons opleidingscentrum ‘Antaress’ een krachtplek waar inspirerende mensen bij elkaar komen, om zelf opnieuw geïnspireerd te worden, zodat ze nog heel lang kunnen stralen zoals de ster Antaress en alles en iedereen er beter van wordt.

Heerlijk toch?