Traject Leiderschap 2018-10-10T14:42:18+00:00

Inspirerend leiderschap en
zelfsturend meesterschap

Als “wakkere’ mens ga je een diep vertrouwen ontwikkelen in de vuurkracht en het leiderschap. Je grootste talenten worden duidelijker, gaan zich verdiepen en verhelderen. Bovendien verkrijg je vrije ruimte om te groeien in ervaring en wijsheid. Als dit jouw pad is ben je zelf een leidinggevende of gids en mensen zullen je zien, herkennen en volgen.

Inhoud van dit traject

Tijdens deze opleiding ontdek je hoe je krachtige power kan begeleiden naar ruimte en vrijheid, naar stromende energie en creatiekracht. Je krijgt vertrouwen in de power van jouw eigen vrije bewust-zijn, dat een onvoorspelbaar karakter heeft, maar ongelofelijk boeiend is. Je leert communiceren met werkelijk alles en iedereen, en er ontstaat ruimte voor nieuwe keuzes, voor eigen verantwoordelijkheid en ruimte om te scheppen.. ‘Go with the flow’ wordt steeds gemakkelijker en de magie van synchronisatie doet de rest.

Deze vorming is van binnen naar buiten gericht (spiraal)

  • Eerlijke en duidelijke communicatie (a)
  • Zuivere verbinding(b)
  • Correct en kordaat handelen vanuit je hart (c)

We gebruiken de ‘graal-koning’ als metafoor (zowel voor de mannen als de vrouwen)

Een graalkoning is altijd een ‘drakenrijder’, d.w.z.: hij heeft het vuur in zichzelf beter leren kennen en leren besturen vanuit respect en waardering. Bovendien heeft hij een sterke vertrouwensrelatie opgebouwd met zijn dragend buikgevoel. Daardoor is hij in staat om correct en kordaat te handelen, vanuit het hart. Hij is een dynamisch besturingssysteem, staat altijd open voor vernieuwing en groei en is daardoor…onaf …als een ‘levend’ kunstwerk

Belangrijkste tool

Het kompas van de Taladoni: dit geeft steeds de richting aan van de volgende stap

MISSIE van het kompas: ‘een context creëren van vertrouwen en geloof in gedeelde waarden met een visie die prikkelt en nieuwsgierig maakt. Hierdoor komt de organisatie (de mens/het team) als vanzelf in beweging’

Vier vraagjes liggen steeds aan de basis van elke verandering:

  1. Wat wil ik? Dus…
  2. Wat mis ik nu?
  3. Wat houd me tegen?
  4. Hoe verkrijg ik dit?

De GROEIMANTRA in deze vorming is: ‘Ik wens, ik kan’

Praktische informatie

Voor wie?

Leidinggevenden allerlei, coaches en kmo’ers die op zoek zijn naar nieuwe inspiratie in leiderschap en ware kracht.
(maximum 6 mensen per groep)

Wanneer?

10 vrijdagen verdeeld over het jaar:
25 januari, 22 februari, 22 maart, 26 april, 24 mei, 21 juni, 20 september, 25 oktober, 22 november en 20 december 2019
Inschrijving online

Waar?

Antaress, St. Lambertusstraat 10, Kessel

Bijdrage

1850,00 excl. BTW
Na inschrijving en betaling ontvang je het E-boek.

Coach

Inspiratie en transformatie coach Mieke-Maria Byttebier
15 jaar ervaring in groei en evolutieprocessen naar meer schoonheid en kwaliteit

Studies en achtergrond: orthomoleculaire wetenschap, professionele coaching, coachend leiderschap, geweldloze communicatie, vortex healing, energietherapeut en lichttherapeut, kunst therapeut, Lu Jong teacher… maar het aller- belangrijkste is zeker haar jarenlange ervaring.

Achtergrond inspiratie: ‘De Taladoni’: Over het pad van de held en de weg van de magie. Het boek is geschreven vanuit 15 jaar ervaring in groei en transformatieprocessen. De geschiedenis/ mythologie van de Annunaki.

Bonus

Leidinggevenden leren hoe ze hun verticale kanaal kunnen openen om o.a., de kristallijne energie te kunnen downloaden, waardoor alles wat ze aanraken verfrist. Bovendien wordt de thymus chakra opnieuw geactiveerd en wordt het fysieke lichaam jonger, sterker en stralender.